One Direction: ‘Durf uit de kast te komen!’

De jongeheren van de boyband One Direction vinden dat je niet bang moet zijn om uit de kast te komen. Dat zeiden ze in een interview met GayStarNews. ‘Wees gewoon jezelf. Als dat is wie je bent, dan ben je die. Je moet niet bang zijn om jezelf te zijn’, aldus One-Direction bandlid Zayn Malik.

Zie ook: Ophef Argentinië over poppenfee met piemel

Hij geeft toe niet warm te lopen voor mannelijk schoon, al vindt hij het acteerwerk van Jake Gylenhaal (Donnie Darko) wel erg goed. Louis Tomlinson zegt enorm op te kijken tegen acteur Russell Brand (Arthur) en noemt David Backham ‘ook een geweldige kerel’. Niall Horan zegt dat Johnny Depp zijn ‘man-crush’ is. De twee andere bandleden hebben geen namen genoemd.

Lees ook:Opvanghuis jonge homo’s vernoemd naar Dorothy
Lees ook:Stuur geen homo asielzoekers terug naar Uganda
Lees ook:Legaat Golden Girl Bea Arthur voor opvang homojongeren
Lees ook:Acteur Ian McKellen heeft er spijt van zo laat uit de kast te zijn gekomen
Lees ook:De man die een recensent een oplawaai gaf

1 Reacties // Reageer

One thought on “One Direction: ‘Durf uit de kast te komen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>