GSD jaarprogramma 2018

IMG_20161012_170726De laatste activiteit van Gay Slow Dating (GSD) 2017 is net achter de rug. Op 2e kerstdag zijn we met een groep van zo’n 20 deelnemers wezen wandelen en dit daarna afgesloten met een heerlijk buffet waaraan ieder zijn deel had. Vanwege de positieve reacties gaan we volgend jaar weer zoiets organiseren. Na een bijeenkomst van de voorbereidingsgroep in november hebben we het onderstaande jaarprogramma vastgesteld. Zoals gebruikelijk is het mogelijk om alvast vrijblijvend een plek te reserveren via [email protected]. Definitieve aanmelding kan vervolgens na het versturen van de nieuwsbrief over de betreffende activiteit (bron: persbericht).

Problemen met aanmeldingen

De afgelopen periode functioneerde het systeem van aanmelden niet goed. Hierdoor zijn veel aanmeldingen niet in de mailbox van GSD verschenen. Helaas lukt het niet om deze e-mail adressen te achterhalen. Mocht je mensen kennen die zich hebben aangemeld en niks meer hebben gehoord, dan komt dit door dit probleem. Inmiddels is de aanmeldprocedure veranderd, aanmelding kan voortaan alleen nog rechtstreeks via [email protected].

Gay Film Weekend Vlieland 2-4 febr is volgeboekt

Helaas is dit filmweekend al volgeboekt. Daarom nemen we het dit jaar niet mee in het programma. Volgend jaar wordt er geprobeerd om een dubbel programma te draaien, waardoor er tweemaal zoveel deelnemers mogelijk zijn.

Het programma van 2018:

Stads en museum wandeling Den Haag, 15 april
Onze hofstad is een prachtige stad om te bezoeken. Tijdens de nationale museum week zijn er veel musea open gesteld. We proberen een mooie wandeling samen te stellen langs diverse kenmerkende musea van Den Haag en willen afsluiten met een gezamenlijk buffet.

Europese Culturele Hoofdstad Leeuwarden, 18 tot 27 mei

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het programma bestaat uit 60 grote projecten. Tijdens deze GSD week is er elke dag een (sportief) bezoek gepland aan een culturele activiteit. O.a. sense of place met landschapsart projecten en de 11-steden fonteinen staan daarbij op het programma. De uitvalsbasis is de boerderij van Tjeerd waar een aantal kamers en kampeerplekken tijdens deze week beschikbaar zijn. Deze week kan iedereen naar keus 2 of meerdere nachten boeken. Meer informatie volgt.

Roze zaterdag Gouda, 23 juni

Vorig jaar was roze zaterdag in Den Bosch en in 2018 in Gouda. Ook dit jaar zijn we er weer bij om GSD onder de aandacht te brengen. Kom gerust even langs. Als je (een deel) van de dag wilt helpen, van harte welkom.

Zeilweekend Friese Meren, 19-22 juli

Na het geslaagde weekend in 2017 ook dit jaar weer een lang weekend zeilen op valken vanaf een geweldig gelegen kampeerboerderij aan de Friese meren bij het prachtige Sandfirden. Drie ervaren schippers begeleiden het weekend. Ook mannen zonder zeilervaring zijn welkom. Daarnaast ook mogelijkheid tot fietsen en kanoën, en ontdekken van de omgeving. Natuurlijk is een goede fysieke conditie en een sportieve inslag een voorwaarde.

Lang fietsweekend Ardennen, 5-9 sept

Ook dit jaar weer een lang weekend fietsen vanaf Maastricht door de Belgische Ardennen bij een aantal jeugdherbergen langs waaronder die van de Hare Krishna beweging. Deze keer is er een makkelijker en moeilijker parcours, maar beiden vragen wel een goede fietsconditie. Meer informatie volgt.

Gay Dans feest, 28 oktober

Net als vorig jaar weer een GSD dansfeest. We willen eerst weer een aantal workshops aanbieden die interessant zijn voor gay mannen. Heb je iets wat je onder de aandacht wilt brengen, dan horen we dit graag. Het exacte programma zal later in de nieuwsbrief bekend worden gemaakt.

Kerstwandeling en diner, 26 december

Ook deze dag weer een flinke wandeling met afsluitend een diner  American Style. We gaan komend jaar kijken waar we dit gaan houden. Heb je een idee voor een leuke locatie, dan horen we dit graag.

Lees ook:Gayslowdating jaarprogramma 2015
Lees ook:Lesbisch Literaire Wandeling in Maastricht
Lees ook:Jaarprogramma 2016 Gayslowdating
Lees ook:Gayslowdating Zeilweekend 2017
Lees ook:Gayslowdating feest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>