TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel

IMG_9101Voor TransAmsterdam was 2017 een bijzonder, mooi en internationaal jaar. Vrijdag 26 januari organiseert TransAmsterdam een nieuwjaarsborrel. Samen met onze InClusion bezoekers, samenwerkende partners, ally’s en vrienden wil TransAmsterdam een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. 
Het programma ziet er als volgt uit. Om 21:00 ben je van harte welkom. Efa Reinewald is vanavond onze host. We zullen onze TransAmsterdam ambassadeurs bekend maken. De rest van de avond kun je gezellig met elkaar borrelen. Zo rond 1:00 is de afsluiting. Vrijdag 26 januari 21:00 uur Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam

Lees ook:InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours
Lees ook:TransAmsterdam: InClusion November 2016
Lees ook:International Trans Art and Culture Night
Lees ook:TransAmsterdam: Inclusion en TransPoetry
Lees ook:Lancering TransPride Ambassadeurs in Amsterdam Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>