Herinnering: concert Galakoor in Amsterdam

IMG_20160516_111430Het Galakoor heeft binnenkort weer een concert: op zondagmiddag 28 januari om 15.00 uur wordt in de Oranjekerk, Van Ostadestraat 151 in Amsterdam ‘Ein Deutsches Requiem’ van Johannes Brahms uitgevoerd, onder leiding van Joke Geraets. Met solisten: Marene Elgershuizen sopraan en Sinan Vural bariton. Gerrie Meijers en Wouter van Belle op de piano.

Kaartjes in de voorverkoop 15 euro, te koop bij Josee Rothuizen. Laat weten als je hierbij wilt zijn.  Graag geld overmaken op rekening NL72 INGB 0002605114. Voor meer informatie over Galakoor: www.galakoor.nl. Je kunt ook geluidsfragmenten horen van eerdere concerten

Lees ook:Concert Galakoor 28 januari 2018
Lees ook:Galakoor, Nederlands enige klassieke gaykoor, debuteert met Johannes Passion
Lees ook:Galakoor kerstconcert 18 december in de Westerkerk Amsterdam
Lees ook:Wereldpremière Via Dolorosa door Galakoor
Lees ook:De Roze Hallen in Amsterdam: eerste roze woonproject van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>