Galakoor kerstconcert 18 december in de Westerkerk Amsterdam

Kerst met Galakoor. Zondag 18 december is Galakoor twee keer te beluisteren. Om 15.00 treedt Galakoor op bij het kerstconcert van het Amsterdamse harmonieorkest Groot Excelsior in de Westerkerk. Wij zingen dan Magnificat van Rutter en Christmas Cantata van Pinkham, mooie en feestelijke stukken. Kaarten zijn hier verkrijgbaar: https://concert4you.nl/concert/christmas-celebration/ En in de Westerkerk. 

Om 18.00u verleent Galakoor net als voorgaande jaren haar medewerking aan de Pink Christmas viering in de Keizersgrachtkerk. Galakoor zal delen uit het Magnificat van Rutter laten horen. Zeer passend in deze dienst waarin de ontmoeting tussen Maria en Elisabeth, beiden zwanger, centraal staat. De Pink Christmas viering is vrij toegankelijk. Welkom!

Lees ook:Pink Christmas kerkdienst steunt LHBT-asielzoekers
Lees ook:Roze kerkdiensten in Amsterdam
Lees ook:Keizersgrachtkerk: roze kerkdienst en vooraankondiging Europride
Lees ook:Pink Christmas 2010 in Amsterdam
Lees ook:Komende Evangelische Roze Viering op zondag 25 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>