Uit de Kast na drie jaar terug op tv

IMG_20160518_105644Na drie jaar afwezigheid komt Uit de Kast terug op televisie! In dit programma volgt presentator Klaas van Kruistum homoseksuele jongeren bij hun coming out. Het doel van de serie is om meer inzicht te geven in de belevingswereld van homoseksuele jongeren en de zaken waar zij tegen aan lopen. Ook hopen we bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit in de maatschappij.

Voor dit vijfde seizoen zijn wij natuurlijk weer op zoek naar jongeren die op het punt staan uit de kast te komen, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet. Wij zijn benieuwd of u onze bijgevoegde flyer onder de aandacht wil brengen bij uw doelgroep. Wij hopen dat u de flyer wilt plaatsen op uw site en/of op uw social media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wij benaderen juist u omdat u nauw in contact staat met de doelgroep, hun belangen behartigt en ook werkt aan de algehele acceptatie van homoseksualiteit. Het programma blijkt al vier seizoenen een uitkomt voor deelnemende jongeren. Niet alleen is hun deelname een stok achter de deur, Klaas van Kruistum en de programmamakers begeleiden de jongeren voor, tijdens en na hun coming out.

Lees ook:Arie Boomsma zoekt homojongeren
Lees ook:Kick-off KRO’s Uit de Kast van Arie Boomsma
Lees ook:Start project ‘Coming In’ voor biculturele LHBT-jongeren
Lees ook:‘Diversiteit maakt ons mens’: oproep om flyers met deze tekst op te hangen
Lees ook:Coming-Out Week Regio Haaglanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>