Coming-Out Week Regio Haaglanden

Dinsdag 11 oktober is het Internationale Coming-Out Dag en wordt wereldwijd aandacht besteedt aan het moment dat LHBT’s uit de kast komen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend’, aldus COC Haaglanden, dat daarom met de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH) en vijf gemeenten een ‘awarenesscampagne‘ organiseert.

De ‘Coming-Out Week’ wordt gehouden van vrijdag 7 tot en met dinsdag 11 oktober (programma: zie website). De kick-of is op vrijdag 7 oktober om 14.30 uur bij het Internationaal Homomonument in Den Haag.

Lees ook:Coming-Out Week Enschede en Hengelo
Lees ook:Coming Out Dag 2014
Lees ook:Week van de Diversiteit bij Universiteit Leiden
Lees ook:Record aantal gemeenten doen mee aan Coming Out Dag
Lees ook:Delftse Homogroep eist actie van gemeente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>