Arie Boomsma zoekt homojongeren

De KRO gaat met Arie Boomsma een tv-programma maken waarin homo –en lesbojongeren van 18-35 jaar gevolgd worden bij hun coming-out. Arie trekt een korte tijd op met deze jongeren in het proces van het daadwerkelijk uit de kast komen. ‘We willen zo inzicht geven in de belevingswereld van gay jongeren en in de zaken waartegen ze aanlopen’, staat te lezen op de website uitdekast.nl van de omroep.

‘Ook hopen we met dit programma bij te dragen dat er meer acceptatie komt voor homoseksualiteit (met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is).’ De KRO zoekt op korte termijn jongeren die ‘op het punt staan hun coming-out te beleven, of daar net hun allereerste stap of stappen in hebben gezet.’ Geïnteresseerden kunnen het formulier op de website van de KRO invullen of een schriftelijke reactie sturen naar de KRO, t.n.v. Hans Mors, postbus 23000, 1202 EA Hilversum.

Lees ook:Uit de Kast na drie jaar terug op tv
Lees ook:Viva voert actie voor Arie Boomsma
Lees ook:Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay 2010
Lees ook:COC reikt emancipatieprijs uit aan Arie Boomsma
Lees ook:Kick-off KRO’s Uit de Kast van Arie Boomsma

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arie Boomsma zoekt homojongeren

  1. JB

    Hmmm. Net te vroeg uit de kast gekomen… Voor Arie had ik wel even gewacht ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>