Colofon

Gay.blog.nl is een blog over alles dat homo’s, maar ook lesbo’s, bi’s en transgenders bezighoudt. Van zware kost (politiek, wetenschap, medische zaken) tot light entertainment, maar ook kunst, cultuur, media, sport: alles met een roze tintje of vanuit een roze ooghoek. Gay.blog werd  februari 2007 gelanceerd.

 

Het je tips, nieuws of iets spannends te melden? Mail dan naar [email protected]

Over de redacteur:

Erik Feenstra behaalde in december 2003 het einddiploma Journalistiek bij de LOI. Sindsdien is hij freelance journalist. Erik was oorspronkelijk danser; hij studeerde in 1979 af aan de Scapino Dans Academie in Amsterdam, danste jaren in grote musicaltheaters in Wenen en Berlijn, kwam eind 80er jaren terug naar Nederland en geeft sindsdien klassieke, jazzballet -en show/musicallessen.

 

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende titels en het aantal breidt nog steeds uit. Aan het eind van 2008 trok het netwerk 2,2 miljoen bezoekers per maand.

 

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist en heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931 of mail naar [email protected]. Kijk ook op http://blog.nl/top_advertenties.php