Start project ‘Coming In’ voor biculturele LHBT-jongeren

Woensdag 30 september is minister Jet Bussemaker (OCW en Emancipatie) in Amsterdam-West aanwezig bij de start van het project ‘Coming In‘ voor biculturele LHBT-jongeren. Het project is opgezet dood COC Nederland, Movisie en Rutgers. Aan het project is ‘een breed scala aan gemeenschappen en organisaties’ betrokken.

Coming In moet biculturele jongeren een steun in de rug bieden bij acceptatie van hun geaardheid. De minister komt om daarmee de betrokkenheid te late nzien van de overheid bij deze doelgroep. Tijdens de kick-off krijgen professionals (zoals trainers, beleidsmedewerkers, hulpverleners en belangenorganisaties)  te horen wat ze van het project kunnen verwachten.

Lees ook:Seksuele en genderdiversiteit in multicultureel Nederland
Lees ook:Homo’s veilig naar school in Maastricht
Lees ook:Project Veilige School voor homo’s in Heerlen
Lees ook:COC Limburg start posteractie en nieuwe website
Lees ook:Oranje Fonds doneert COC voor LHBT’s met verstandelijke beperking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>