InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours

Tijdens InClusion “LGBQ Trans* café” op vrijdafg 29 september, 20.00-01.00 uur in The Manor Hotel (Lineausstraat 89 in Amsterdam) is er een presentatie over de transgender campagne  #yestotruecolours ”transgender beauty day” I Sustain Beauty project van Davines and Comfort Zone. www.isustainbeauty.com. TransAmsterdam heeft in samenwerking met stichting Inclusief een Trans Magazine gemaakt. Het Trans Magazine is bij InClusion te kopen.
TRANS MAGAZINE

TRANS is een Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateurjournalisten begeleid worden door mediaprofessionals. Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stichting Inclusief. Het honderd pagina’s tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur. Het blad is in eerste instantie gericht op mensen die zelf transgender zijn, maar is zeker ook bestemd voor niet-transgenders die interesse hebben in dit onderwerp. TRANS is online en via de boekhandel voor 4 euro te koop: www.transmagazine.nl. Trans is ook te koop bij InClusion.

TransAmsterdam

E. [email protected]

W. http://transamsterdam.blogspot.nl/

Lees ook:InClusion at the Manor
Lees ook:Lancering TRANS magazine bij Opening Amsterdam TransPride
Lees ook:Oprichter TransAmsterdam genomineerd Amsterdammer van het Jaar
Lees ook:International Trans Art and Culture Night
Lees ook:TransAmsterdam: InClusion November 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>