InClusion at the Manor

@Erik Feenstra

TransAmsterdam organiseert iedere maand een InClusion avond: een LGBQ Trans* café waar je gezellig een drankje kunt komen drinken, vrienden kunt ontmoeten en netwerken. Datum en tijd: vrijdag 27 Oktober, 24 November en 29 december 2017 van 21:00 tot 01:00 uur  Plaats: The Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Everyone is welcome!

-
TRANS MAGAZINE
TRANS is een Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateurjournalisten begeleid worden door mediaprofessionals. Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stichting Inclusief. Het honderd pagina’s tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur. Het blad is in eerste instantie gericht op mensen die zelf transgender zijn, maar is zeker ook bestemd voor niet-transgenders die interesse hebben in dit onderwerp. TRANS is online en via de boekhandel voor 4 euro te koop: www.transmagazine.nl. Trans is ook te koop bij InClusion.
-

Lees ook:InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours
Lees ook:Lancering TRANS magazine bij Opening Amsterdam TransPride
Lees ook:TransAmsterdam: InClusion November 2016
Lees ook:TransAmsterdam: Inclusion en TransPoetry
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>