Lancering TRANS magazine bij Opening Amsterdam TransPride

Op zondag 30 juli om 18:00 uur is de officiële lancering van TRANS magazine: het Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateurjournalisten begeleid worden door mediaprofessionals. Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stichting Inclusief. Zij zullen bij de feestelijke opening van de TransPride in The Generator (hostel) te Amsterdam Oost een exemplaar aanbieden aan de Amsterdamse wethouder van Diversiteit, Simone Kukenheim (bron: persbericht).

Het honderd pagina’s tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur. Het blad is in eerste instantie gericht op mensen die zelf transgender zijn, maar is zeker ook bestemd voor niet-transgenders die interesse hebben in dit onderwerp. TRANS magazine is te koop tijdens verschillende Pride evenementen en krijgt ook een online platform: www.transmagazine.nl.

Op dinsdag 1 augustus 2017 om 20:00 uur zullen makers van TRANS magazine tijdens het programma TransTalents van de TransPride, dieper ingaan op de totstandkoming van het tijdschrift. Iedereen is welkom! De TransPride vindt tot en met vrijdag 4 augustus plaats in The Generator, Mauritskade 57 (Oosterpark) te Amsterdam.

Lees ook:InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours
Lees ook:InClusion at the Manor
Lees ook:Lancering TransPride ambassadeurs 2017
Lees ook:Amsterdam TransPride 2017
Lees ook:TransPride pre party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>