TransAmsterdam: Inclusion en TransPoetry

TransAmsterdam en LGBTQ Amsterdam organiseren vrijdag 29 januari van 21.00 tot 01.00 uur Café InClusion, een LGBQ Transgender café waar je gezellig een drankje kunt komen drinken, nieuwe vrienden kunt ontmoeten, netwerken en informatie en advies kunt vragen. Locatie: Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Everyone is welcome!

In het kader van de Poëzieweek 2016 wordt op zondag 31 januari om 15.00 uur tijdens de tentoonstelling Transmission in het Amsterdam Museum poëzie ten gehore gebracht door transgenders en/of gedichten met o.a. het thema transzijn en transitie. Wil je een gedicht voordragen? Je kunt je opgeven bij het Amsterdam Museum via:
 

Lees ook:Amsterdam Museum neemt actief deel aan Transcreen
Lees ook:Poëziewedstrijd ‘Gewoon Anders’
Lees ook:Vier dagen videokunst over transgenders in het Amsterdam Museum
Lees ook:Politiewoorvoerder Ellie Lust is ‘de nieuwe stem’ van Amsterdam Museum
Lees ook:Dolly Bellefleur presenteert ontwerpwedstrijd in Joods Historisch Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>