International Trans Art and Culture Night

Friday october 20 from 8 PM until 3 AM it will be a night filled with Trans Art and Culture. Presentation Transgenders in Art by Justin Tanis, Film, Performing by Agnes Geneva and David Engelhard, Workshop Scatten, Information, Presentation Trans magazine, Film presentation, Music by DJ 7 Seas and some special guest.
Throughout the night visitors can showcase their talent, stories and poems. Once all participants have left the stage, the DJ’s and other acts will bring the night to a festive close. Do you like to share a talent, story of poem join our event. If you like to preform send a mail to [email protected]
International Trans Art and Culture Night
Vrijdag 20 oktober van 20.00 tot en met 03.00 uur organiseren we een trans, kunst en cultuur avond. Met o.a. een presentatie van Justin Tanis Transgenders in Kunst. Met optredens van diva en zangers Agnes Geneva, jazz zanger David Engelhard. Veder zijn er workshops, films, trans kunstenaar, dichters, artiesten, presentatie trans magazine http://transmagazine.nl/, verrassingsacts en kan er tot in de kleine uurtjes worden gedanst op de muziek van DJ Seas 7.
Tijdens deze avond kunnen mensen hun talenten showen, verhalen en gedichten voordragen. Iedereen is welkom om op te treden, verhalen of gedichten voor te dragen. Wil je gedichten voordragen, kort verhaal vertellen, zingen of iets anders creatiefs stuur dan een mail naar [email protected]
Tickets 5 euro. Tickets zijn online te koop via Eventbrite of aan de deur bij de Jungle. Tickets online at Evertbrite or at the door of the Jungle
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-international-trans-art-and-culture-night-38002611835
TransAmsterdam

Lees ook:TransPride pre party
Lees ook:InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel
Lees ook:InClusion at the Manor
Lees ook:Amsterdam TransPride 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>