Oprichter TransAmsterdam genomineerd Amsterdammer van het Jaar

Yvo Manuel Vas Dias, oprichter en voorzitter van TransAmsterdam,  is als eerste transman genomineerd voor de Amsterdammer van het Jaar/2016. Yvo heeft in 2014 de eerste Amsterdam TransPride opgezet. met als doel de beeldvorming van transgenders te verbeteren, versterken en meer zichtbaar te maken in de samenleving. In 2015 richtte hij stichting TransAmsterdam op.

TransAmsterdam is een transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle, die transgenders en kunstenaars een podium biedt. Met zijn team organiseert hij de maandelijkse avond Café InClusion, verschillende activiteiten, workshops, trainingen, forums en themabijeenkomsten, en herdenkingen voor en ten behoeve van transgenders. Van 7 december tot en met 14 januari kun je op hem stemmen (klik hier). Op zondag 15 januari word de feestelijke verkiezing bekent gemaakt door burgemeester van de Laan in de Stadsschouwburg.

Lees ook:Nominatie Amsterdammer van het Jaar: Yvo Manuel Vas Dias
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel
Lees ook:TransAmsterdam: InClusion November 2016
Lees ook:InClusion at the Manor
Lees ook:InClusion – Presentatie transgender campagne #yestotruecolours

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>