Lancering TransPride Ambassadeurs in Amsterdam Museum

Deze zomer organiseert TransAmsterdam voor de derde keer de TransPride, een 9-daags evenement waar een gevarieerd scala aan onderdelen aan bod komen. Feestelijk, vermakend en soms met een serieuze boodschap. Zoals het ondertekenen van de ‘’Verklaring van Dordrecht’’ door de gemeente Amsterdam, met als doel de positie van transgender personen op de werkvloer te verbeteren. De TransPride wordt gehouden van 30 juli tot en met 7 augustus in Q-Factory Atlantisplein 1 Amsterdam (bron: persbericht).
-

Dit jaar is er ook een primeur: TransAmsterdam introduceert voor het eerst drie TransPride ambassadeurs die ieder op hun ‘eigenwijze’, datgene waar de TransPride voor staat, zal vertegenwoordigen. In het Amsterdam Museum organiseren we ter vooraankondiging van de TransPride een feestelijke lancering om onze TransPride ambassadeurs aan het publiek bekend te maken.  Onder het genot van een drankje en de betoverende klanken van zangeres Agnes Geneva en komisch performer Merel Moistra kunt u kennis te maken met onze TransPride ambassadeurs en het veelzijdige 9 dagen durende programma. De lancering wordt gehouden in het Amsterdam Museum op vrijdag 17 juni van 15.30 tot 17.00 Kalverstraat 92 Amsterdam. Op dezelfde dag opent de reprise van de tentoonstelling Transmission.

-

Lees ook:Europride – Transpride, 30 juli t/m 7 augustus
Lees ook:Lancering TransPride ambassadeurs 2017
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel
Lees ook:TransPride pre party
Lees ook:Lancering TRANS magazine bij Opening Amsterdam TransPride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>