Gayslowdating jaarprogramma 2015

Gayslowdating biedt sinds 2007 activiteiten voor single gay mannen in Nederland en België. Tot nu toe waren er zo’n 50 activiteiten, zoals zeilen, skiën, wadlopen, culturele stadsbezoeken en wandelvakanties naar het buitenland. Omdat de organisatie geheel op vrijwilligers draait, kunnen de kosten binnen de perken blijven. De activiteiten zijn meestal sportief en cultureel van aard, met volop ruimte voor ontmoeting. Dat dit initiatief aanslaat, blijkt uit de ruim 1.400 mannen die zich inmiddels hebben aangesloten. Er blijkt duidelijke behoefte om naast vooral digitale ontmoetingsmogelijkheden ook activiteiten te ondernemen met andere gay-mannen. Gayslowdating (GSD) is een niet commercieel initiatief, ontvangt geen subsidies en de activiteiten worden georganiseerd door en in overleg met de deelnemers (bron: persbericht). 

JAARPROGRAMMA 2015 (2016: klik hier):

Roze Filmweekend Vlieland, 6, 7, 8 maart: net als vorig jaar een weekend uitwaaien op Vlieland met tussendoor een mooi programma met roze films in een knus theater. GSD kan net als vorig jaar aansluiten op dit programma. Meer info en het exacte programma staat vanaf 1 februari op podiumvlieland.nl, via deze site is ook de activiteit te boeken. Tijdens het weekend is er de mogelijkheid voor de GSD doelgroep om te fietsen en te eten.

Zeildag Vrouwe Fortuna, 2 mei: dit jaar biedt GSD een dag arrangement met het mooie schip De Vrouwe Fortuna in het Groene Hart van de Randstad. Deze dag wordt gezeild via een aantal meren en wordt onderweg aangestoken bij een aantal culturele items. Speciaal voor de mannen die eens kennis willen maken met dit authentieke schip en deze prachtige landelijke omgeving. Er kunnen maximaal 15 mannen mee.

Midzomer Gay Weekend, 19-21 juni: tijdens dit bezinningsweekend staan de midzomernacht en de langste dag van het jaar centraal, met elke dag een workshop. De langste nacht wordt gevierd met muziek en vuur. Het weekend vindt plaats in en bij een boerderij op het Friese platteland en de activiteiten zijn zoveel mogelijk buiten. Een ideaal weekend om te onthaasten! Groepsgrootte: 12-18 deelnemers.

 Steptocht langs de iconen van Rotterdam, 11 juli: dit jaar ook een bezoek aan Rotterdam onder deskundige begeleiding langs een aantal highlights, zoals het nieuwe centraal station, de spectaculaire markthal en de nieuwe gebouwen van Rem Koolhaas. Kortom een mooie mogelijkheid om deze stad en zijn historie beter te leren kennen en op de hoogte te worden gebracht van de ontwikkelingen in de moderne architectuur. Groepsgrootte: 8-15 deelnemers.

Sportief zomer weekend / midweek Friesland, 31 juli – 7 augustus: dit jaar organiseert GSD weer een sportief weekend en een midweek in een landelijke omgeving. De inhoud van het programma zal bestaan uit: wadlopen, fietsen, kanovaren en een klim activiteit, en het verblijf is bij een boerderij in Friesland met mogelijkheid tot kamperen. Het weekend is voor mannen tot 40 jaar en de midweek voor alle leeftijden. Groepsgrootte: 12-18 deelnemers.

Stadsbezoek Nijmegen, 26 september: samen met een aantal eerdere GSD bezoekers gaan we dit jaar een stadsbezoek aan Nijmegen samen stellen. Deze mogelijk oudste stad van Nederland, gelegen in een prachtige omgeving, met een rijke historie is een bezoek zeker waard. Het exacte programma wordt via een nieuwsbrief rond gestuurd in de loop van het jaar. Groepsgrootte: 15-30 deelnemers.

Wandeltocht Utrechtse Heuvelrug, 18 oktober: ook dit jaar wordt weer een wandeltocht georganiseerd, deze keer door enkele mannen in Utrecht. Er wordt een mooie tocht gelopen van zo’n 20 kilometer die een goede indruk geeft van de bosrijke omgeving van de stad Utrecht. Groepsgrootte: 20-40 deelnemers.

 

 

 

Lees ook:Jaarprogramma 2016 Gayslowdating
Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:GSD jaarprogramma 2018
Lees ook:IJsselmeerweekend voor gay singles
Lees ook:Gayslowdating: Zomermidweek in augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>