Gayslowdating feest!

Afgelopen lang weekend was de 5-daagse fietstocht van Gayslowdating door de Belgische Ardennen. Vanaf Maastricht en Sint Martens Voeren hebben we een prachtige tocht gefietst door de Voerstreek, de Hoge Venen en via Durbuy/Ardennen, langs de rivieren de Ourthe en de Maas weer terug. Elke dag rond de 80 km fietsen op heuvelachtig terrein is pittig, maar de goede sfeer in de groep compenseerde dat. Vanwege het succes van deze activiteit willen we dit volgend jaar weer in plannen. Rond de jaarwisseling wordt een jaarprogramma voor volgend jaar rond gestuurd met meer informatie hierover.

Zaterdag 23 september komt het GSD-feest terug, omdat het vorig jaar zo’n succes was. Er zijn inmiddels al zo’n 25 aanmeldingen. De plek is net als vorig jaar een boerderij in de buurt van Leeuwarden. Het feest is besloten en alleen toegankelijk na opgave en betaling. Dit jaar zijn er tevens enkele presentaties van o.a. Signori, GGD en Gay Film Festival Vlieland. Het feest staat tevens in teken van 10 jaar GSD. Deelnemers van de afgelopen jaren krijgen nog een aparte uitnodiging hiervoor. Ook niet singles zijn welkom op deze avond. Het is de bedoeling dat er lekker kan worden gedanst op goede muziek, maar dat er ook op verschillende rustig plekken kan worden bijgepraat, oa in veranda bij kampvuur en in een door houtkachel verwarmde schuur. Als extra is er een masseur aanwezig, die echte Chinese massage kan geven tegen een kleine vergoeding. Programma:

19.30-21.30 inloop met koffie/thee

20.00-21.30: presentaties (in aparte ruimte voor belangstellenden)

-Signori gayreizen, informatie over reis naar Nepal door Bert Stoot, interactieve

presentatie

-Preview van Gay Film Festival Vlieland, 2-4 febr 2018 door Gooitsen Eenling

-GGD, algemene presentatie over actuele stand van zaken soa en gebruik van prep

21.00-01.00 dansmuziek / kampvuur buiten

De muziek van deze avond wordt deels verzorgd door DJ Magic Lesman uit Hoorn/Amsterdam. Hij is afkomstig uit het Midden Oosten en draait o.a. bij COC’s. Zijn draaistijl is te omschrijven als een mix van westerse en oosterse dansmuziek. Tussen het werk van de dj is er natuurlijk ruimte voor traditionele gay en dans nummers. Verzoekjes kunnen worden doorgegeven.

Mogelijkheid tot kamperen/verblijf: Er is een mooi gelegen kampeerterrein en het is tevens mogelijk om te overnachten in de boerderij (2-persoonskamers, en als dit vol zit in een groepsruimte). Er staat op zondagmorgen een ontbijt klaar. Bijdrage: € 7,50  (voor alcoholische drankjes wordt een vergoeding gevraagd). Bij overnachting € 10,- extra voor kamperen/€ 25,- extra voor binnen slaapplek, incluis ontbijt.

Opgave:

Doorgeven naam, woonplaats en telefoonnummer op [email protected]

Overmaken bijdrage op NL85 RABO 0103 7767 88 tnv St.G-ID

Voor de activiteit geldt:

-restitutie is mogelijk tot 1 week voor de activiteit

-deelname is op eigen risico
-deelname is op volgorde betaling

De locatiegegevens/routebeschrijving worden een week voor de activiteit opgestuurd. Als er vragen zijn:  06 24392976 / [email protected]

 

Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:Gayslowdating Zeilweekend 2017
Lees ook:Nieuwe activiteit van Gayslowdating
Lees ook:Gayslowdating: Zomermidweek in augustus
Lees ook:Lang fietsweekend Gay Slow Dating: fietsers met spoed reageren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>