Lesbisch Literaire Wandeling in Maastricht

COC Limburg organiseert op zondag 2 mei 2010 een lesbisch literaire wandeling in het centrum van Maastricht. Deelnemers gaan daarbij in groepen en onder leiding van een gids langs bijzondere locaties en kunnen daar kennis maken met diverse auteurs die uit eigen werk voorlezen. Onlangs is de groep auteurs uitgebreid met Hilda Knol en Ellen Zandink. Zij lezen voor uit de verhalenbundel ‘Het experiment en andere verhalen over vrouwenliefde’. Deze bundel verschijnt dit voorjaar bij LaVita Publishing.

 

Andere auteurs die te zien en te horen zijn: Johanna Pas, Kim Baldwin en Xenia Alexiou, Anja de Crom. De wandeling is een samenwerkingsproject van COC Limburg, Stichting Lesbisch Lezen en wandelgroep De Vlam. Eerdere wandelingen vonden plaats in Nijmegen en Amsterdam. Meewerkende locaties zijn onder andere boekhandel De Tribune, Marres (centrum voor contemporaine cultuur), Centre Céramique en het Historisch Centrum Maastricht. Er is veel animo voor de activiteit. Organisator Peter van Loon: ‘De aanmeldingen stroomden binnen. Heel bijzonder: niet alleen uit Limburg, maar uit het hele land en ook België.’

Naast het grote aantal aanmeldingen blijkt ook dat zich mannen hebben opgegeven om mee te gaan. De activiteit is dus niet alleen interessant voor vrouwen. Mensen die mee willen op 2 mei kunnen zich nog aanmelden. De wandeling begint om 12.30 uur bij COC Limburg aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht. Deelname kost 5 euro. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Zie ook: www.kenniscentrum.coclimburg.nl.

Lees ook:Vrouwenfeest bij COC Limburg
Lees ook:COC Limburg Amnesty-groep organiseert actie
Lees ook:Jong & Out bij COC Limburg
Lees ook:Lezing ‘Twee Vrouwen’ bij COC Limburg
Lees ook:COC Limburg organiseert Jong&Out feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>