Join Our Freedom: Human Rights Concert zondag 24 juli op de Dam

Zondag 24 juli is de Dam in Amsterdam het decor van het Human Rights Concert ‘Join Our Freedom‘. Het Nieuw Amsterdams Orkest speelt een twee uur durend concert, met artiesten als Conchita Wurst, Bergit Lewis, Belle Perez, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Candy Dulfer en Anita Meijer.

Zie ook: Roze zondag op Kwaku

Gastvrouw is Diva Mayday. Naast het concert is er muzikaal vertier van een aantal DJ’s. De dag ervoor – Roze Zaterdag – is de Dam het eindpunt van de Pridwalk vanaf het Vondelpark. Op de Dam is de officiële opening van Europride en is het de hele avond feest, met onder meer DJ Don Diablo. Het zondagse Europride-event begint om 16.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Conchita Wurst ambassadeur EuroPride 2016
Lees ook:Bevrijdingsdag op het Homomonument Amsterdam
Lees ook:The Hague Rainbow Festival en Pridewalk
Lees ook:Roze Zaterdag Amsterdam: sport en spel in Vondelpark, Pride Walk, fest op de Dam
Lees ook:Amsterdamse Diva MayDay wint OUTtv Media Award 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>