The Hague Rainbow Festival en Pridewalk

Zaterdag 10 juni is de tweede dag van het The Hague Rainbow Festival. De Grote Markt kleurt roze en is de feestlocatie ‘voor de hele LHBT-scene en iedereen die hen een warm hart toedraagt’. Vrijdag was er een roze borrel, waren er roze sportevents en dance. Zaterdag begint om 14.30 uur de eerste Pride Walk in de Hofstad.

Hangout070 organiseert de tocht vanaf het Homomonument aan de Koekamp bij het Malieveld door het centrum naar de Grote Markt. Daar staan stands voor verschillende organisaties en is eten en drinken te koop. De officiële opening van het festival is om 17.00 uur, met muzikaal vertier tot 23.00 uur. Daarna zijn er tot 08.00 uur vier officiële afterparty’s in Mashup, Manjefiek, Lipstick en Gaybors.

Lees ook:Rainbow festival in Den Haag: 10 en 11 juni
Lees ook:Homomonument Den Haag verhuist van Madurodam naar Malieveld
Lees ook:Kiss-in Brussel tegen antihomo geweld
Lees ook:VANDAAG: Queer aan Zee loopt mee!
Lees ook:Onthulling Homomonument Den Haag op nieuwe plek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>