Homo pinguïns adopteren kuiken

@Erik Feenstra

Een homo pinguïnkoppel in de dierentuin in Bremerhaven heeft een kuiken uitgebroed, dat ze nu opvoeden alsof het hun eigen kind is. De verzorgers gaven de mannetjes het ei, dat de biologische ouders niet wilden uitbroeden. De baby pinguïn is nu vier weken oud en schijnt het goed te maken. In 2006 importeerde de dierentuin vier Zweedse pinguïns, die drie andere homopinguïns moesten verleiden. Duitse homoactivisten waren des duivels.

 

Maar niet alleen de activisten, ook de mannetjes zelf waren niet gediend van de avances van de Zweedse dames. Een mannenkoppel koesterde in die tijd hartstochtelijk kiezelstenen alsof het hun eigen eieren waren. Ze werden uit elkaar gehaald en aan de Zweedse wijfjes overgeleverd. De mannetjes moesten er niets van hebben en kwijnden weg, tot ze weer met elkaar werden verenigd. Homopinguïns in dierentuinen zijn geen uitzondering. Zo stal een homokoppel in 2008 stal in een Chinese dierentuin eieren van hetero’s, met de bedoeling vadertje te spelen.

Lees ook:Homo pinguïns jatten eieren
Lees ook:Berlijnse homo-pinguïns verhuizen naar mannenverblijf
Lees ook:ARTIS: ‘homostel’ vale gieren brengt jong groot
Lees ook:Lesbische roze lepelaars in Avifauna
Lees ook:Zweden: schadevergoeding voor transgenders die gedwongen werden gesteriliseerd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Homo pinguïns adopteren kuiken

 1. Pingback: Duitse homo’s/lesbo’s mogen elkaars kinderen adopteren | Gay

 2. Pingback: Homorelaties in dierenrijk heel gewoon | Gay

 3. bert sanders

  BAH WAT VIES
  DIE HOMO,S DENKEN DAT ZE ALLES MAAR KUNNEN
  VIESPEUKEN
  HOMO TIJDPERK IS GELUKKIG OVER

    /   Reply  / 
 4. Erik Feenstra Auteur

  Zucht …

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>