Opera, film en cultuur in autovrij Utrecht

Voor de cultuurliefhebbers: zondag 14 september vindt in Utrecht het Autovrije Uitfeest plaats. De 10e autovrije dag is eigenlijk op 21 september, maar Leiden en Utrecht komen er al een week eerder mee. Minister Cramer van VROM opent bij het Utrechtse Stadhuis de 6e Week van de Vooruitgang: de Nederlandse versie van de European Mobitlity Week, met allerlei activiteiten op het gebied van verkeer en vervoer in het hele land. En in Utrecht op deze dag ook met het Uitfeest.

 

Het Utrechtse Uitfeest is de opening van het culturele seizoen in de Domstad: dan openen alle culturele instellingen hun deuren  en bieden een gratis programma. Wouter Hamel zingt op het Domplein, op de Oudegracht is om 11.00 uur een Operaconcert en bij de Weerdsluis staat de jaarlijkse Drijf-In:  een openluchtbioscoop van het Nederlands Film Festival, met om 20.30 uur de filmkomedie ‘Tiramisu’.

Lees ook:Wouter Hamel toert door het land
Lees ook:COC Songfestival in Utrecht: zaterdag 26 november
Lees ook:Utrecht Canal Pride – zaterdag 17 juni
Lees ook:Uitmarkt 2009 in Amsterdam
Lees ook:The Hague Pride 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>