COC Songfestival in Utrecht: zaterdag 26 november

Zaterdag 26 november vindt de 22e editie plaats van het COC Songfestival, dit jaar in de stad Utrecht. Organisator is COC Midden-Nederland, dat het festival vorig jaar won. Het jaarlijkse COC Songfestival vindt dit jaar plaats in ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht. Tickets: zie website.

Thema dit jaar is ‘Bring out Your Colors!’ Dertien songs strijden voor de eerste plaats: ze worden beoordeeld door ee nvakjury, dit jaar voorgezeten duur de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen, naar eigen zeggen ‘groot songfestivalfan’. Verder zitten in de jury; Ester Hart (Eurovisie Songfestival 2003), Linda Wagenmakers (2000) en Wouter Hamel. De punten van de vakjury en ie va nde regiuojury maken uit wie wint.

Lees ook:COC Groningen & Drenthe wint COC-Songfestival
Lees ook:COC Midden Nederland wint COC Songfestival 2015
Lees ook:Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:COC Limburg zoekt zangtalent voor Songfestival
Lees ook:Kaartverkoop COC Songfestival start maandag 26 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>