Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!

Milkshake heeft dinsdag in Paradiso Amsterdam een Gouden Kabouter gewonnen voor beste ‘feestival’! Na drie uitverkochte edities is dit een geweldige bekroning en een mijlpaal voor alles waar het fesitival voor staat. Milkshake was vier keer genomineerd. Wat in 1995 als grap begon, groeide uit tot een serieuze award show. Heel uitgaand Nederland kan nomineren en stemmen in uiteenlopende categorieën, van ‘beste feest’ tot ‘dj met de wildste baard’. In 2012 won Milkshake Festival haar eerste Gouden Kabouter voor Beste Eendaags Festival (bron: persbericht).

Zie ook: Amsterdam Bear Pride

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en sfeer tijdens het festival, een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en dat laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen.

Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet in op iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren! De komende editie vindt plaats op zondag 19 juli in het Amsterdamse Westerpark. De ticketverkoop start 19 maart, zie website.

 

Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:Milkshake Camping 2018
Lees ook:Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards
Lees ook:Vieze Poezendek in Club AIR Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>