Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam

Na het succes van vorig jaar komt het Milkshake festival terug. Zondag 21 juli presenteren het Amsterdamse Paradiso en Club AIR de tweede editie in het Westerpark. Het festival kreeg onlangs een Gouden Kabouter in de categorie ‘Beste Eendaags festival 2012’. Milkshake is een dance-festival ‘For All Who Love’, vanuit de gedachte ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben.De sfeer op Milkshake is bevrijd van de ‘door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest’, belooft de aankondiging. ‘Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit aan huiskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen’: dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dat viert Milkshake. Het festival begint om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Milkshake Camping 2018
Lees ook:AIR en Paradiso organiseren het Milkshake Festival
Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:Milkshake Festival in Westerpark Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>