Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards

Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards: op maandagavond 10 april heeft Milkshake Festival een award gewonnen op de Gouden Kabouters, namelijk ‘Partij van de Gezelligheid’.  Deze prijs is aan Milkshake uitgereikt omdat Nederland gestemd heeft dat het Milkshake publiek het leukste publiek is (bron: persbericht).

Milkshake festival staat in het teken van ‘alles mag, niks moet’. Het is een festival die alle seksualiteiten, identiteiten en vrijheid viert. Het publiek is vrij in hoe zij zich willen kleden of je nou als Drag Queen, glitterbal, in een jockstrap of een spijkerbroek komt. Doordat mensen tijdens Milkshake zichzelf kunnen zijn, creëert dit een gevoel van vrijheid en acceptatie.  Dit alles zorgt voor een unieke en positieve sfeer tijdens het festival. Ook dit jaar vindt Milkshake plaats in het Westerpark: op 29 en 30 juli. Het festival gaat dit jaar voor het eerst naar buitenland om de liefde en vrijheid te vieren en zal op 16 juni plaats vinden in Sao Paulo, Brazilië.

Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Mini-Milkshake voor jongeren met beperking – vrijdag 29 juli
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:De Rainbow Awards gaan op voor een Gouden Kabouter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>