Milkshake Festival start ticketverkoop

Het Milkshake Festival, dit jaar op zondag 19 juli op het Amsterdamse Westergasterrein, start de ticketverkoop. Milkshake sloot het winterseizoen met de Gouden Kabouter Award voor ‘Beste Feestival‘, na drie uitverkochte edities een geweldige bekroning en een mijlpaal voor alles waar Milkshake voor staat. Milkshake Festival is een samenwerking tussen AIR & Paradiso.

Vorige week waren de eerste zogenaamde ‘Early Flirts’ binnen 6 minuten uitverkocht. Donderdag  start de tweede ronde van Milkshake’s Early Flirt Tickets en worden ook de stage-hosts bekend gemaakt. De line up van de stages maakt Milkshake binnenkort bekend. ‘For All Who Love’, dat is de doelstelling van Milkshake en bepaalt de sfeer tijdens het festival, een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status hebben niets met seksualiteit te maken heeft.

Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dat mag worden gevierd!

Wat kan je verwachten? De glamrock stage ‘Glitterado by Paradiso’, voor de vierde keer ‘Opium Kid by Erwin Olaf’, ‘Supertoys by AIR’, ‘Vieze Poezendek by AIR’, ‘Now&Wow’, ‘Rapido’, ‘Curkus Klauterwerk’ en ‘Buk in Hem Palace’ by Liberated. Gegevens: zondag 19 juli 2015, Westerpark Amsterdam, 12.00-23.00 uur, leeftijd 18 – 200 jaar, EarlyFlirts Tickets € 37,50, Regular Tickets € 43,50.

Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake Camping 2018
Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Een weekend lang Milkshake festival en een online boutique
Lees ook:Ticketverkoop Milkshake Festival start op 23 januari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Milkshake Festival start ticketverkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>