Mini-Milkshake voor jongeren met beperking – vrijdag 29 juli

Vrijdag 29 juli, een dag voor het tweedaagse festival Milkshake in het Amsterdamse Westerpark losbarst, is er een speciale ‘Mini Milkshake‘ voor jongeren – al dan niet roze – met een beperking. Bijna alles wat op het ‘grote’ festival te vinden is, is er vrijdag ook, zodat jongeren met een beperking ‘een complete festivalervaring kunnen beleven’.

Milkshake werkt voor deze bijzondere dag samen met Het Amsterdamse Cordaan, dat zich richt op langdurige zorg, en Philadelphia, dat helpt mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk door het leven te kunnen laten gaan. Milkshake viert dit jaar haar eerste lustrum, voor de gelegenheid met een tweedaags festijn in plaats van één dag, en met de Mini-Milkshake op de dag ervoor.

Lees ook:Milkshake Festival naar Brazilië!
Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Milkshake Camping 2018
Lees ook:Milkshake Festival 2016 niet één, maar twee dagen
Lees ook:Zonder Stempel: website voor LHBT’s met verstandelijke beperking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>