Amsterdam Bear Pride 2015

Donderdag 19 tot en met maandag 23 maart beleeft Amsterdam de tweede editie van de Amsterdam Bear Pride. De eerste editie vorig jaar smaakte naar meer: ook dit jaar komen beren en hun fans (behaarde heren en liefhebbers) uit binnen- en buitenland de hoofdstad bevolken.

‘The city of cheese, tulips and tolerance welcomes all the fury fella’s (behaarde mannen) and their friends for a weekend filled with fun.’ Bowling, een kroegentocht, dancing, cruising, bingo, een boottocht over de grachten en niet te vergeten de verkiezing van Mister Bear Netherlands op het Furball op 21 maart in Hotel Arena. De Amsterdamse homohoreca – vooral de leerscene – organiseert speciale avonden. Programma: zie website.

Lees ook:Derde editie Amsterdam Bear Pride: donderdag 3 tot en met zondag 6 maart
Lees ook:Amsterdam Bear Pride 2014
Lees ook:Jubileumeditie Bear Pride Keulen
Lees ook:Henk komt voor Nederland uit tijdens verkiezing Mister Bear Europe
Lees ook:Bear Weekend Belgium: donderdag 6 t/m zondag 9 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>