Milkshake Camping 2018

Milkshake festival, zaterdag 28 en zondag 29 juli in het Amsterdamse Westerpark, heeft als nieuwe toevoeging een camping genaamd “Camp Milkshake” die van vrijdag 27 tot en met 30 juli toegankelijk is. De camping heeft als slogan “Where the beer is warm and the music is bad…”. De locatie, accommodaties, programma en prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Klik hier voor de aftermovie van 2017 (bron: persbericht).

Milkshake festival is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!

Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:AIR en Paradiso organiseren het Milkshake Festival
Lees ook:Een weekend lang Milkshake festival en een online boutique

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>