Pink Noord sluit zomer af met BBQ

IMG_20160522_122006Ter afsluiting van de zomer houdt Pink Noord in samenwerking met Tuinpark Buitenzorg een gezellige BBQ. Deze wordt gehouden op zaterdag 30 augustus vanaf 17.00 uur in het tuinpark achter het Bredero College aan de Zamenhofstraat in Amsterdam-Noord. Deelname kost 12,50 euro per persoon. Drankjes zijn voor een schappelijke prijs aan de bar te verkrijgen. Graag voor 25 augustus aanmelden via [email protected] zodat de organisatie weet voor hoeveel personen ze inkopen moeten doen.

Ook met de vegetarische medemens wordt rekening gehouden. Pink Noord is een bewonersinitiatief die een maandelijkse borrel voor de GLBTQ-gemeenschap in Amsterdam Noord geeft. Iedereen is welkom! Geïnteresseerden vinden op www.pinknoord.nl meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:Maak nieuwe vrienden tijdens de Pink Noord BBQ!
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Pink Noord: gratis proefles Same Sex Salsa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>