Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

De volgende maandelijkse Pink Noord borrel is in aantocht als voorloper van de Gaypride. Pink Noord komt bij elkaar op donderdag 28 juli vanaf 20u00 tot 23:00 uur in Café de Pont en natuurlijk in Amsterdam Noord. Zegt het voort, kom naar Pink Noord, juicht het persbericht. Geïnteresseerden vinden op pinknoord.nl meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Pink Noord vind zichzelf geen vereniging, maar een bewonersinitiatief van mensen in het stadsdeel Amsterdam Noord. Je kunt geen lid worden en je bent tot niets verplicht. Homo, lesbiennes, transseksuelen en biseksuelen zijn vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen maar ook onderling. Pink  Noord biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken en zo deze onzichtbaarheid te doorbreken.

Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Pink Noord: gratis proefles Same Sex Salsa
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>