Buurtborrel PinkNoord Amsterdam

De temperaturen stijgen, de vogeltjes fluiten, de planten kleuren roze: het is niet te missen, de volgende borrel van PinkNoord in aantocht, zoals iedere laatste donderdag in de maand. PinkNoord nodigt daarom uit voor de maandelijkse buurtborrel voor de holebi-gemeenschap in Noord: donderdag 29 maart bij PinkNoord vanaf 20 uur in Café de Pont aan het eind van de Buiksloterweg. Bij PinkNoord kan de Noorderling in gezellige en informele sfeer kennis maken met roze buurtgenoten.

 

Pink Noord is geen vereniging maar een bewonersinitiatief van mensen in het stadsdeel Amsterdam Noord. Je kunt geen lid worden en je bent tot niets verplicht. Homo, lesbiennes, transseksuelen en biseksuelen zijn vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen maar ook onderling. Pink Noord biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken en zo deze onzichtbaarheid te doorbreken. Geïnteresseerden vinden op de website foto’s, meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Pink Noord: gratis proefles Same Sex Salsa
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>