Pink Noord: gratis proefles Same Sex Salsa

Dit jaar is er weer elke maand een Pink Noord borrel. Soms worden er speciale activiteiten georganiseerd. We starten het nieuwe jaar met een Salsa les die verzorgd zal worden door Annetje Riel van SameSexSalsa. De volgende Pink Noord is donderdag 26 januari in Café de Pont. De gratis proefles SameSexSalsa begint om 20.00 uur op de bovenverdieping en zal duren tot 20.45 uur. De borrel begint ook om 20.00 uur. 

Pink Noord is geen vereniging maar een bewonersinitiatief van mensen in het stadsdeel Amsterdam Noord. Je kunt geen lid worden en je bent tot niets verplicht. Homo, lesbiennes, transseksuelen en biseksuelen zijn vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen maar ook onderling. Pink Noord biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken en zo deze onzichtbaarheid te doorbreken. Geïnteresseerden vinden op www.pinknoord.nl meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:PINK NOORD op reis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>