PINK NOORD op reis

PINK NOORD gaat in haar eerste lustrumjaar ‘op reis’ in Amsterdam-Noord. Op 25 maart houden zij een gezellige borrel voor de LGBT-gemeenschap in Bar-Brasserie De Smederij, NDSM-plein 30 in Amsterdam Noord, aanvang 18 uur. Iedereen is welkom! PINK NOORD is een netwerk voor en door lesbische, homo, biseksuele en transgender bewoners in Amsterdam-Noord en iedereen die de gay community een warm hart toedraagt (bron: persbericht).

Homo’s, Lesbo’s, Bi’s en Transgenders –jong en oud- zijn vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen, maar ook onderling. Door elkaar te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. PINK NOORD wil om die reden deze bewoners in Amsterdam-Noord de gelegenheid bieden met elkaar kennis te maken.  Geïnteresseerden vinden op www.pinknoord.nl meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Lees ook:PINK NOORD borrel op zondag 26 november
Lees ook:PINK NOORD – voor LGBT’s in Amsterdam-Noord
Lees ook:PINK NOORD ‘nog steeds op reis’
Lees ook:Derde borrel Pink Noord in Amsterdam
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>