Derde borrel Pink Noord in Amsterdam

Donderdag 18 november 2010 vindt de derde borrel plaats van Pink Noord, de nieuwe roze netwerkgroep in Amsterdam Noord, in café Noorderlicht vanaf 20.00 uur. ‘Lesbo’s, homo’s en bi’s zijn vaak onzichtbaar in een wijk: anoniem voor anderen, maar ook onderling’, meldt de website.

 

‘Door elkaar te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. Pink Noord wil om die reden homo –en biseksuele bewoners in het stadsdeel Amsterdam-Noord de gelegenheid bieden met elkaar kennis te maken.’ Pink Noord is geen vereniging, maar een initiatief van buurtbewoners in hetzelfde stadsdeel Amsterdam-Noord.

Lees ook:PINK NOORD borrel op zondag 26 november
Lees ook:PINK NOORD – voor LGBT’s in Amsterdam-Noord
Lees ook:PINK NOORD ‘nog steeds op reis’
Lees ook:PINK NOORD op reis
Lees ook:PINK NOORD SWING op 28 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>