Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

Op veler verzoek is er vanaf dit voorjaar elke maand een Pink Noord borrel. Lekker makkelijk te onthouden en altijd op dezelfde plek: elke laatste donderdag van de maand in Café de Pont. De eerstvolgende buurtborrel is donderdag 29 september 2011 vanaf 20.00 uur in Café de Pont in Amsterdam-Noord. ‘Zeg het voort, kom naar Pink Noord’, meldt de aankondiging.

 

Pink Noord is geen vereniging, maar een bewonersinitiatief van mensen in het stadsdeel Amsterdam Noord. Je kunt geen lid worden en je bent tot niets verplicht. Homo’s, lesbo’s, transseksuelen en biseksuelen zijn vaak onzichtbaar in een wijk: anoniem voor anderen, maar ook onderling. Pink Noord biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken en zo deze onzichtbaarheid te doorbreken. Geïnteresseerden vinden op www.pinknoord.nl meer achtergrondinformatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Pink Noord: gratis proefles Same Sex Salsa
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:Derde borrel Pink Noord in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>