Maak nieuwe vrienden tijdens de Pink Noord BBQ!

Zaterdag 1 september 2012 organiseert Pink Noord (de roze community in Amsterdam aan de overkant van het IJ) in samenwerking met Tuinpark Buitenzorg een barbecue in Amsterdam-Noord. Iedereen is daar welkom maar je moet jezelf wel van tevoren aanmelden, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal mensen waarvoor inkopen moeten worden gedaan. Natuurlijk wordt ook aan de vegetarische mens gedacht. Door omstandigheden is dit artikel nogal laat geplaatst, maar misschien kun je er nog bij. De deelnameprijs is slechts € 10,= per persoon, dit bedrag is exclusief drankjes, deze worden aan de bar tegen een schappelijke prijs aangeboden.

Doe mee aan een het jeu-de-boules spel, of een verkwikkende wandeling over het park, of voel je weer kind in de boomhut, er zijn genoeg mogelijkheden op het park. Een goed gesprek is natuurlijk ook een mogelijkheid. Doe eens gek en wees creatief! Voor diegene met het leukste BBQ schortje en/of tuinbroek hebben wij een originele prijs. Dus… meld je aan via [email protected] en wij (de organisatoren van Pink Noord) hopen je op 1 september te mogen begroeten op Tuinpark Buitenzorg.

Lees ook:Pink Noord sluit zomer af met BBQ
Lees ook:PINK NOORD SWING op 28 februari
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:PINK NOORD – voor LGBT’s in Amsterdam-Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>