Homofeest op Oktoberfest in München

IMG_20160515_120958Ieder najaar beleeft de Beierse hoofdstad München het wereldberoemde Oktoberfeest: een enorme kermis, volksfeest, optredens en véél bier. In 1810 was er een groot volksfeest ter ere van het huwelijk van de Beierse kroonprins Ludwig, dat uitgroeide tot de jaarlijkse Oktoberfeesten. Dit jaar vindt de 176e editie plaats van zaterdag 19 september tot en met zondag 4 oktober 2009 op de Theresienwiese. De lokale homogroep Münchener Löwen Club (MLC) haakt tot en met zondag 21 september aan met het Oktober Festtreffen, met als hoogtepunten zaterdag de befaamde Löwennacht in UnderGround en zondag de GaySunday in de Bräurosl (editie 2010: klik hier).

 

Kaarten voor de feesten zijn uitverkocht, maar plaatsen die zondag 11.00 uur niet zijn bezet, worden weggegeven aan anderen. Zaterdag is van alles mogelijk, maar zondag is naakt verboden: laat staan seksueel vertier. Zaterdagochtend begint de motortoertocht om 9.30 uur bij de Aral tankstation achter de Harras aan de Plinganserstrasse 70. Aanmelden is niet nodig.’s Middags biedt de LLC vanaf 11.00 uur in het Oberranger Theater een Löwenbrunch aan. De MLC is de Münchener homo leer –en fetisjclub, voor liefhebbers van leer, rubber, uniformen, SM en ‘zijtakken’ naar andere outfitjes. Jaarlijks komen homo’s van heinde en verre naar de Beierse hoofdstad voor dit bierfeest. En natuurlijk is er de kermis zelf en wie daar niet van houdt: München zelf, een metropool met tal van homozaken.

Lees ook:Ledertreffen op Oktoberfest München
Lees ook:Oktoberfest Treffen in München
Lees ook:Homofeesten tijdens Oktoberfest in München
Lees ook:Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn
Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2016 – donderdag 27 t/m maandag 31 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>