Homofeesten tijdens Oktoberfest in München

IMG_20160515_120958Ieder najaar beleeft de Beierse hoofdstad München het wereldberoemde Oktoberfeest: een enorme kermis, volksfeest, optredens en véél bier. In 1810 was er een groot volksfeest ter ere van het huwelijk van de Beierse kroonprins Ludwig, dat uitgroeide tot de jaarlijkse Oktoberfeesten. Dit jaar vindt de 176e editie plaats van zaterdag 19 september tot en met zondag 4 oktober 2009 op de Theresienwiese. De lokale homogroep Münchener Löwen Club (MLC) haakt tot en met vrijdag 24 september aan met leer/fetisjfeesten: het 33e  Oktoberfesttreffen, met als hoogtepunt zaterdag vanaf 21.00 uur de befaamde Löwennacht in UnderGround en zondag de GaySunday in de feesttent Bräurosl op de Theresiënwiese.

 

Zaterdag is van alles mogelijk, maar zondag zijn blote billen en seksuele handelingen verboden. Maandag organiseren leertent Ochsensgarten en de MLC de OXXX’N-Schmauss: een stevige broodmaaltijd voor alle vrijwilligers, gasten en vrienden. Vrijdag 24 september is UnderGround vanaf 21.00 uur het domein voor rubber en latex voor leden van de MLC en geregistreerde vrienden.  De MLC is de Münchener homo leer –en fetisjclub, voor liefhebbers van leer, rubber, uniformen, SM en ‘zijtakken’ naar andere outfitjes. Jaarlijks komen homo’s van heinde en verre naar de Beierse hoofdstad voor dit bierfeest.

Lees ook:Ledertreffen op Oktoberfest München
Lees ook:Homofeest op Oktoberfest in München
Lees ook:Oktoberfest Treffen in München
Lees ook:Leatherpride Amsterdam ‘Get Ruff’
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>