Oktoberfest Treffen in München

IMG_20160515_120958Ieder najaar vindt het beroemde Oktoberfeest plaats in München: een mega kermis, volksfeest, met optredens en véél bier. Dit jaar vindt de 175e editie plaats van zaterdag 20 september tot en met zondag 5 oktober op de Theresienwiese. De Münchener Löwen Club (MLC) organiseert van donderdag 18 tot en met zondag 21 september een eigen leer/fetisjfeest, met als hoogtepunt zaterdag een eigen feestplek op het ‘echte’ Oktoberfest (update 2010: klik hier). De MLC is de Münchener homo leer –en fetisjclub, voor liefhebbers van leer, rubber, uniformen, SM en ‘zijtakken’ naar andere outfitjes.

 

Jaarlijks komen leer-liefhebbers van heinde en verre naar de Beierse hoofdstad voor dit fetisjfeest. Met op donderdag ‘Meet & Greet’, vrijdag een wandeltocht door de stad en een gespecialiseerd fetisjfeest, zaterdag een motortocht door de omgeving, een brunch en de ‘Löwen-Nacht’, zondag GaySunday vanaf 9.00 uur in de Bäurosl op de Theresienwiese. In 1810 was er een groot volksfeest ter ere van het huwelijk van de Beierse kroonprins Ludwig, dat uitgroeide tot de jaarlijkse Oktoberfeesten. Geen zin in massale kermis en volksfeest? De stad München biest natuurlijk ook het één en ander, al dan niet  op homogebied.

 

 

 

Lees ook:Ledertreffen op Oktoberfest München
Lees ook:Homofeesten tijdens Oktoberfest in München
Lees ook:Homofeest op Oktoberfest in München
Lees ook:Stark-Bier-Fest in München
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>