Folsom Street Fair in San Francisco

Op zondag 28 september wordt in San Francisco de 25e Folsom Street Fair gehouden (2013: klik hier). Met meer dan 400.000 mensen is dit het grootste leer –en fetisj feest ter wereld en het op drie na grootste evenement in de openlucht in Californië. Voor zowel mannen als vrouwen: allen liefhebbers van leer, rubber en fetisj.
    

De week voor zondag 28 september is gevuld met activiteiten op het sociale, artistieke, historische en culturele vlak, van een formeel gala leerdiner met de legendarische Joan Rivers tot een homo/lesbo wandeltocht door de stad. De Folsom Street Fair vindt altijd plaats op de laatste zondag in september.

Lees ook:Folsom Street Fair 2010
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco
Lees ook:Folsom Europe straatfeest in Berlijn
Lees ook:Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn
Lees ook:Gay festival Folsom Street East in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>