Ledertreffen op Oktoberfest München

IMG_20160515_120958Ieder najaar beleeft de Beierse hoofdstad München het wereldberoemde Oktoberfeest: een enorme kermis, volksfeest, optredens en véél bier. In 1810 was er een groot volksfeest ter ere van het huwelijk van de Beierse kroonprins Ludwig, dat uitgroeide tot de jaarlijkse Oktoberfeesten. Dit jaar vindt de 178e editie plaats van zaterdag 17 september tot en met zondag 3 oktober 2011 op de Theresienwiese. De lokale homogroep Münchener Löwen Club (MLC) haakt aan met het 34e Oktoberfesttreffen van 15 tot en met 19 september.

Met fetisjfeesten, een motortoertocht en als hoogtepunt op zaterdag de Löwen-Nacht in Undergroud en de GaySunday op zondag in de feesttent Bräurosl op de Theresiënwiese. Ook de Munich Bears organiseren gun eigen OktoBEARfest. De MLC is de Münchener homo leer –en fetisjclub, voor liefhebbers van leer, rubber, uniformen, SM en ‘zijtakken’ naar andere outfitjes. Jaarlijks komen homo’s van heinde en verre naar de Beierse hoofdstad voor dit bierfeest.

Lees ook:Homofeesten tijdens Oktoberfest in München
Lees ook:Oktoberfest Treffen in München
Lees ook:Homofeest op Oktoberfest in München
Lees ook:Stark-Bier-Fest in München
Lees ook:Jubileumeditie Bear Pride Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>