Leather Pride Amsterdam 2016 – donderdag 27 t/m maandag 31 oktober

Donderdag 27 tot en met maandag 31 oktober vindt in de hoofdstad de 20e editie plaats van de Leather Pride Amsterdam. Is de jaarlijkse Gay Pride in augustus er voor álle LHBTI’s, de Leather Pride richt zich op de leer- en fetisj scene. Sinds drie jaar vindt in de hoofdstad rond Hemelvaart Amsterdam Fetisj Pride plaats, maar de pride in oktober heeft zich bewezen, met ieder jaar duizenden fetisj-liefhebbers uit binnen- en buitenland.  Hoogtepunt is de Mr. Leather Amsterdam 2017 verkiezing op zaterdag in Undercurrent, Papaverweg 265.

In 1995 vierde Motor Sportclub Amsterdam (MSA) zijn dertigste verjaardag met een groots feestweekend in een uitverkocht Hotel ArenA. Meer dan duizend enthousiaste bezoekers uit binnen- en buitenland bewezen dat de hoofdstad rijp was voor een eigen Leather Pride. Het jaar erop organiseerde leer- en fetisjwinkel RoB de eerste editie.  De bars en shops in de Warmoesstraat vormden het hart van de Amsterdamse leer- en fetisj scène en organiseren uiteenlopende party’s. De straat is één van de oudste van Amsterdam, maar de leerscene heeft behoorlijk geleden onder een reeks sluitingen, zoals de Argos (ooit Europa’s oudste leertent) en de roemruchte gay-seksbioscoop schuin ertegenover. Ook op andere locaties in de stad zijn er feesten en thema-avonden, zoals in Club Church in de Kerkstraat en de Web en Cuckoo’s Nest bij de Nieuwezijds Kolk.

Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2015
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2014
Lees ook:Amsterdam Leather Pride 2013
Lees ook:Leatherpride Amsterdam 2012
Lees ook:Hunks gezocht voor Mr. Leather Pride Amsterdam 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>