Amsterdam: twee homomannen mishandeld op pont achter Centraal Station

IMG_20160515_121553In Amsterdam zijn zaterdagnacht twee homoseksuele mannen na een uit de hand gelopen discussie mishandeld op de pont achter het Centraal Station. De twee mannen van rond de 60 jaar werden uitgescholden. Een van beide slachtoffers werd tegen de grond geslagen en meermaals in het gezicht getrapt.

Er kwamen veel getuigen op de vechtpartij af, aldus de politie. Zij zorgden er voor dat de daders weggingen en voorkwamen dat de vechtpartij nog meer uit de hand liep. De politie roept de daders op zich te melden. ‘anders komen we jullie halen’. Mede dankzij de getuigen heeft de politie veel informatie over de daders, waaronder foto’s en een kenteken. Het zijn twee licht getinte mannen op een scooter, de een droeg een kort zwart leren jack, de ander een bruine jas met bontkraag.

Lees ook:Politie zoekt getuigen mishandeld homostel Amsterdam
Lees ook:Transgender Amsterdam door groep belaagd met stuk hout
Lees ook:Amsterdam: twee mannen in mei mishandeld na ‘homogerelateerd gescheld’
Lees ook:Amsterdam: mannen voor ‘homo’ uitgescholden en zwaar mishandeld
Lees ook:Arnhem: twee homo’s mishandeld met betonschaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>