Arnhem: twee homo’s mishandeld met betonschaar

In Arnhem zijn zaterdagnacht twee mannen die hand in hand over straat liepen door een groep jongeren belaagd en mishandeld. Bij een van de mannen zouden tanden uit zijn mond zijn geslagen met een betonschaar. De mannen liepen rond 04.00 uur over de Mandelabrug, toen een groep van zes tot acht jongeren voorbij fietste.

Zie ook: zaterdag 8 april: HAND in HAND voor DIVERSITEIT

Ze scholden de twee mannen uit, er ontstond een ruzie en de jongen vielen de mannen aan. Twee verdachten van 14 en 20 jaar oud werden al snel opgepakt. De jongens zouden een ‘licht getinte huidskleur’ hebben. De politie is op zoek naar getuigen. De politie is ook op zoek naar en fietser, die kort daarvoor ook door een groep van zes jongeren werd belaagd. De zes verdachten, twee van 14, drie van 16 en een van 20, zitten nog altijd vast.

Lees ook:Vijf meldingen van afpersen homo’s
Lees ook:Amsterdam: twee homomannen mishandeld op pont achter Centraal Station
Lees ook:Politie zoekt getuigen mishandeld homostel Amsterdam
Lees ook:Rotterdam: huisarrest voor meisjes die lesbisch stel mishandelden
Lees ook:Hoge Raad wil Groninger hiv-zaak heropenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>