Politie zoekt getuigen mishandeld homostel Amsterdam

In Amsterdam werden half oktober twee homo’s na een uit de hand gelopen discussie mishandeld op de pont achter het Centraal Station. De twee mannen van 51 en 55 jaar werden uitgescholden. Een van beide slachtoffers werd tegen de grond geslagen en meermaals in het gezicht getrapt.  Een van de slachtoffers deed dinsdag zijn verhaal bij Opsporing Verzocht. Update: de eerste mogelijke dader is opgepakt en blijft zeker twee weken in voorarrest vastzitten.

Er kwamen veel getuigen op de vechtpartij af, aldus de politie. Zij zorgden er voor dat de daders weggingen en voorkwamen dat de vechtpartij nog meer uit de hand liep. Mede dankzij de getuigen heeft de politie veel informatie over de daders, waaronder foto’s en een kenteken, maar ze zijn nog altijd niet gepakt. De politie zoekt getuigen: zij kunnen bellen naar 0800-700 en naar Roze in Blauw: 088-1691234. Het zijn twee licht getinte mannen op een scooter, de een droeg een kort zwart leren jack, de ander een bruine jas met bontkraag.

Lees ook:Amsterdam: twee homomannen mishandeld op pont achter Centraal Station
Lees ook:Amsterdam: twee mannen in mei mishandeld na ‘homogerelateerd gescheld’
Lees ook:Politie zoekt moordenaars stille homo
Lees ook:Arnhem: twee homo’s mishandeld met betonschaar
Lees ook:Transgender Amsterdam door groep belaagd met stuk hout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>