Amsterdam: twee mannen in mei mishandeld na ‘homogerelateerd gescheld’

In Amsterdam-Oost zijn op 4 mei twee mannen ernstig mishandeld na ‘homogerelateerd gescheld‘. Het duo fietste rond kwart over zes over de Mauritzstraat in de Transvaalbuurt. Een man sneed hen de pas af en begon te schelden. Daarna kwamen er meerdere mensen bij die de twee mannen mishandelden. Een van beide werd met pepperspray bespoten.

Toen de politie toevallig langsreed, gingen de daders er vandoor. De slachtoffers bleven gewond achter: de ene met een hersenschudding, rug-, nek- en voetletsel, de andere met een gewond oog en gebroken tanden. De politie heeft tot nu toe met twee getuigen gesproken, maar is op zoek naar meer mensen die iets van de mishandeling hebben gezien. De daders waren donker getinte mannen ronde de dertig; een van hen had lange dreadlocks, de ander was wat kleiner en had een baard.

Lees ook:Amsterdam: twee homomannen mishandeld op pont achter Centraal Station
Lees ook:Arnhem: twee homo’s mishandeld met betonschaar
Lees ook:Politie zoekt getuigen mishandeld homostel Amsterdam
Lees ook:Homo ernstig mishandeld in Vondelpark
Lees ook:Homo op Koningsdag in Groningen aangevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>